II Сусрети запослених Електродистрибуција Србије

Од 12. до 15. јуна, у Кладову су одржане Радничко спортске игре у организацији Синдикалне организације „Електродистрибуција Србије". Радничко спортске игре, пригодним говором, отворио је председник СО „Електродистрибуција Србије“ Бранко Томић.

Више од 400 учесника такмичило се у 11 спортских дисциплина. Сви учесници су још једном показали да су и у спортском надметању готово професионални као и у свом послу, јер сусрети су прошли без и једне повреде и окарактерисала их је фер и коректна борба свих такмичара.

Прво екипно место, ове године је припало СО "Електросрбија Краљево".

РСИ СО ЕЛЕКТРОСРБИЈА КРАЉЕВО

Дана 14.05.2022. године, у Лозници су одржане Радничко спортске игре у организацији Синдикалне организације „Електросрбија“ Краљево. Радничко спортске игре, пригодним говором, отворио је председник СО „Електродистрибуција Србије“ Бранко Томић.

На играма је учествовало 480 запослених, чланова Синдиката. Игре су протекле у фер и коректној борби у свим дисциплинама. Учесници игара који су освојили једно од прва три места у појединачним дисциплинама такмиче се на играма дистрибутера у јуну месецу.

РСИ Електровојводине 2022.

Дана 09.04.2022. године, у Врбасу су одржане 46. Радничко спортске игре у организацији Синдикалне организације „Електровојводина“ Нови Сад. Радничко спортске игре, пригодним говором, отворио је председник СО „Електровојводина“ Владимир Плавшић. На Радничко спортским играма окупило се преко 450 учесника, из 11 Огранака синдикалне организације, који су у спортском надметању одмерили снаге у 17 дисциплина. Као и претходних година најатрактивнија дисциплина била је пењање на стуб у којој су електромонтери показали завидну спретност. Најбржи је био Вујадин Рајшић са резултатом 1 минут и 8 секунди, док је екипно најбржа била екипа Огранка ЕД Суботица. У укупном пласману најбоља је била екипОгранка Управа. Игре су протекле у фер и спортској атмосфери, а након спортских надметања уприличена је прослава са доделом медаља и пехара. Најбољи спортисти пласирали су се на Радничко спортске игре радника „Електродистрибуције Србије“ које ће се одржати од 12. – 15.06.2022. године у Кладову.